Labdasportok

Home / Labdasportok

Próbáld ki az összes lehetőséget: floorball, poolball, ping pong, dodgeball, padel. Élvezd a játékot, az eszközöket mi biztosítjuk!

Pingpong
Ki ne ismerné a kelet egyik legnépszerűbb sportágát?

Korra, nemre való tekintet nélkül űzhető sportág, egyéni vagy közösségi elfoglaltságként is jól funkcionál. Az A2 Sport- és Rendezvényközpont az amatőr sportolókat támogatva hétvégi pingpong-kupákat is szervez.

Poolball
Egy igazi szabadidő- és társasági játék, ahol a játékosok egy óriási biliárdasztalon, a pool-biliárd szabályai szerint játszanak, de dákó helyett a lábukat használják. Kényelmes technikai szórakozás, lányok-fiúk együttesen is játszhatják. Rendezvényeken kiegészítő játékként előszeretettel használják.

Floorball
A floorball a gyeplabda és a jégkorong előnyeit ötvözi egy minden oldalról palánkkal borított pályára. A játék skandináv eredetű. A ketrecpályán játszott változat 4 v 4-ben játszható maximum. Mivel a labda itt sem hagyhatja el a játékteret, az alapjátéknál sokkal intenzívebb, pörgősebb stílus alakult ki. A játék különlegessége, hogy fiúk-lányok vegyesen is játszhatják, és ha valaha is érdeklődtél a jégkorong iránt, akkor ezt a játékot bizonyosan imádni fogod!

Padel
Dél-Amerikából indult európai hódítóútjára. A forró hangulatú, lüktető labdajáték egyedülállóan az A2 Sport- és Rendezvényközpontban található meg. A tenisz és a fallabda (sqash) játékstílusát ötvöző sportágban párosban küzdhetnek egymással a játékosok. Az oldalfalakról, valamint a tetőhálóról visszapattanó labda gyorsítja, és egyben nehezíti a játékot, viszont rendkívül jó hatással van a reflexek, az állóképesség és a reakcióidő fejlesztésesre. A padelt kifejezetten erre a célra fejlesztett ütővel és labdával játsszák. Igazi sportkülönlegesség!

Dodgeball
Emlékszel még az iskolai „partizán” játékra?

A dodgeball – magyarul az amerikai kidobós – egy rendkívül gyors taktikai és ügyességi sport. Amerika és Ausztrália számított a sportág hazájának. Európában a skandináv országok kezdtek hódolni a játéknak. Az A2 Sport- és Rendezvényközpont újdonságként kínálja választékában a dodgeballt, mely kiválóan illeszthető közösségi programokba. Egyszerű, érthető, változatos, megunhatatlan játék. Fiúk-lányok vegyesen is játszhatják 2 x 6 fővel a pályán.