Fitness – Jóga – Tánc

Home / Fitness – Jóga – Tánc

Mozgasd meg magad nálunk!

Felkészült trénereink az alábbi stílusokban oktatnak.

Ha felkeltette valemelyik a figyelmedet, akkor jelentkezz be az Órarend szerint.
Sportolhatsz egyszeri díjszabással vagy univerzális 10 alkalmas bérlettel, amit felhasználhatsz az összes stílusra, időkorlát nélkül.

SensDance
Modern tánc minden korosztálynak.

Latin fitness
Jól ismert edzés- és mozgásforma latin zenei alapokra. Csoportok kialakításától függően, standard vagy intenzív formában.

Dance aerobik
A klasszikus aerobik elemeken túl egyszerű koreográfiákat is megtanulhatsz.

Alakformáló aerobik /”has-láb-popsi”/
A klasszikus alakformáló tematikákat használja, ahol a fő hangsúlyt a has, a láb és a fenék formálása kapja.

Alakformáló nyújtás
Az órákat azoknak ajánljuk, akik szeretik a lágyabb és nyugtató zenéket, a mindennapi munkában beállt izmokat fel akarják szabadítani, és szeretnének picit erősödni, formálódni egy szakképzett tréner segítségével.

Zsírégető aerobic
A zsírégető alakformáló óra minden esetben cardio mozgáskombinációval indul, eleinte eszközök nélkül. A második rész speciális eszközös gyakorlatokkal folytatódik, kötött tematika mellett.

GymStick
A gymstick-gyakorlatok edzik a főbb izomcsoportokat, valamint a támogató izomcsoportokat is megmozgatják, melyeket egyensúlyozáshoz, koordinációhoz használunk. Ajánlott minden korosztálynak minden szinten.

Gerinctorna
Spinal Dance. A gerinctorna segíti a gerinc épségének fenntartását, nagyon fontos a megelőzésben. A rossz tartással élőknek vagy folyamatosan ülő munkát végzőknek ajánljuk.

Integrált jóga
Köztudott, hogy a jóga nem csak a fizikai testre hat. Tisztul az elme, oldódik a feszültség. Hatásásra a test felélénkül, javul a vérkeringés és az energiaáramlás. A pihentető „ászanák” hatására harmonizálódik az idegrendszer és megnyugszik a test. Tisztul a tudat és a felhalmozódott stressz távozik a testből.